Liiketerapian jälkeen treeni on kulkenut hemmetin hyvin. Painonnostossa on tullut uusia ennätyksiä. Neuvot ovat toimineet loistavasti, iso kiitos!
— SAMPO, CROSSFIT URHEILIJA, MESTIS-KIEKKOILIJA

Kolme syytä tutustua MobilityWOD -liiketerapiaan.

 
ukko2.png

Ryhti

Liiketietoisuuden ja liikkuvuuden lisääminen tasapainottaa ryhtiä, joka ennaltaehkäisee virheasennoista johtuvien lihaskipujen syntymistä ja parantaa suorituskykyä.

käsi.png

Voima ja elastisuus

Liiketerapia parantaa nivelten tukikudosten elastisuutta ja voimantuottoa, joka laskee loukkaantumisriskiä. ja parantaa suorituskykyä.

brain.png

Mieli

Saat lisää varmuutta oman kehon toimintaan ja kestävyyteen lisäämällä tietoisuutta oman kehon liikkeestä.

 

Voit tutustua liiketerapiaan kartoituksella, jossa testataan kehonhallintasi ja nivelten liikeradat. Kartoituksen pohjalle on myös helppo rakentaa omatoiminen liiketerapia ohjelma.

Mihin liikkuvuusharjoittelu ja -kartoitus perustuu, ja miksi se toimii?

  1. Kartoitus pohjautuu tieteellisiin standardeihin, jotka on asetettu nivelten normaaleille liikelaajuuksille. Puuttuva liikelaajuus vähentää optimaalista suorituskykyä ja altistaa loukkaantumisille.

  2. Liikkuvuuden lisäksi tutkitaan liikemallien motorinen hallinta, jolla saadaan selville puutteellisesta liikehallinnasta aiheutuvat ongelmat.

  3. Harjoittelussa opitaan ratkaisemaan kehon ongelmia ja hoitamaan niitä käyttäen omatoimisia kehonhuoltoliikkeitä ja -tekniikoita, jotka perustuvat tutkittuun tietoon.

 

Tilaa yritykselle tai seuralle liiketerapia, kehonhuolto tai liikkuvuusohjaus laittamalla viestiä!

Nimi *
Nimi