Hieronta-aika nopeasti ja helposti.

Ammattitaitoiset hierojamme auttavat sinua elämään kivuttomammin poistamalla kehon jumeja poistamaan akuutteja tai kroonisia kehon kiputiloja, sekä ohjaamaan nivelten oikeaa toimintaa. Näin saadaan pysyviä tuloksia hoitamalla oireet, sekä puuttumalla ongelman juureen.

Teemme myös erilaisia ryhmien ohjauksia kehonhuollosta, suorituskyvyn parantamiseen ryhmille, seuroille ja yritysporukoille!

juho (at) urheiluhierojaoulu.com tai 044 971 7606

 

Osoite: Nikintie 1, Kello Haukipudas, 90820 Liikuntakeskus CORE liiketilat

eka.jpg

Yhteistyökumppaneita

MWOD-Logo-Small-1.png
hh.png
napteekki.png
ktu2.png
cfo.png
rakliik.png
CORE.png

Palvelut

Olemme erikoistuneet erityisesti liikunnasta syntyvien kiputilojen selvittämiseen, hoitamiseen ja omahoidon ohjeistamiseen. Hoidamme myös erilaisia tuki- ja liikuntaelinsairauksia.

 

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta on perinteisesti rentouttava ja rauhallinen. Otteet hieronnassa vaihtuvat lihaskipuja helpottavista otteista, kevyempiin ja venyttäviin otteisiin. Monen mielestä makea kipu ja jumin avautuminen on klassisessa hieronnassa paras tunne. Hieronnan jälkeen olo on kuin uudelleensyntynyt verenkierron palautuessa lihaksiin. Tarvittaessa katsotaan omahoito-ohjeet.

Urheiluhieronta

Urheiluhieronnassa keskitytään ongelma-alueen hoitamiseen ja kiputilan syyn selvittämiseen. Urheiluhieronnassa voidaan hoitaa esimerkiksi liikunnasta syntyneitä kiputiloja, palauttaa hermoston ja lihasten ylirasitustilaa, palauttaa raajojen ja nivelten liikkuvuutta mobilisoimalla niveliä. Lopuksi katsotaan tarvittavat omahoito-ohjeet, jotta vaiva pysyisi loitolla.

Kinesioteippaus

Kinesioteippaus edistää nivelen normaalitoiminnan palautumista, sekä kiputilan poistumista. Voidaan yhdistää hierontaan tai tehdä omana hoitona.

1511.jpg

uRHEILUHIEROJAOULU.COM iNSTAGRAMISSA

7600.jpg