IMG_5033.jpg

Juho Rössi

Tarjoamme palveluita ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita parantamaan hyvinvointiaan ja kehittämään suorituskykyänsä. Nämä tarjoavatkin parhaimpia hetkiä, kun löydämme yhdessä keinot lyhyt- tai pitkäkestoisen ongelman poistamiseen, joka on aiemmin rajoittanut urheilua, työntekoa tai arjen askareita.

Tiedän monen henkilökohtaisen urheiluvamman ja omatoimisen kuntoutumisen kautta, että kivun kanssa ei tarvitse jäädä elämään. Siksi haluamme tarjota sinulle parhaan hoidon ja työkalut, jotta voit parantaa kilpasuoritustasi, leikkiä lastesi kanssa ilman kivun pelkoa tai saada taas työkykysi takaisin.

Toimintaperiaatteeseemme kuuluu, että ensitapaamisella laaditaan hoitosuunnitelma, jossa asetamme tavoitteet lyhyellä tai pitkällä tähtäimellä. Näin voidaan aikaansaada pysyviä tuloksia, kun hoitosuunnitelma on laadittu yksilöllisesti sisälläpitäen hierontaa, sekä aktiivista omatoimista harjoittelua.

Juho Rössi

UrheiluhierojaOulu.com

Koulutus:

Liike- ja liikkuvuusvalmentaja ❘ MobilityWOD academy sertifioitu 2017

Koulutettu hieroja ❘ Oulun hieroja-akatemia, Valvira terveydenhuollon ammattinimike 2013

Kokemus:

Toiminnallinen liikkuvuusharjoittelu -ohjaus ❘ Liikuntakeskus Core, Crossfit Oulu 2018

Varaa aika Juholle ➝

 

Onko sinulla jotain kysyttävää? Haluatko tarjouksen palveluistani yritykselle, ryhmälle tai seuralle? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella!

Nimi *
Nimi
 
1511.jpg