IMG_5033.jpg

Juho Rössi

Tarjoamme palveluita ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita parantamaan hyvinvointiaan ja kehittämään suorituskykyänsä. Nämä tarjoavatkin parhaimpia hetkiä, kun löydämme yhdessä keinot lyhyt- tai pitkäkestoisen ongelman poistamiseen, joka on aiemmin rajoittanut urheilua, työntekoa tai arjen askareita.

Tiedän monen henkilökohtaisen urheiluvamman ja omatoimisen kuntoutumisen kautta, että kivun kanssa ei tarvitse jäädä elämään. Siksi haluamme tarjota sinulle parhaan hoidon ja työkalut, jotta voit parantaa kilpasuoritustasi, leikkiä lastesi kanssa ilman kivun pelkoa tai saada taas työkykysi takaisin.

Toimintaperiaatteeseemme kuuluu, että ensitapaamisella laaditaan hoitosuunnitelma, jossa asetamme tavoitteet lyhyellä tai pitkällä tähtäimellä. Näin voidaan aikaansaada pysyviä tuloksia, kun hoitosuunnitelma on laadittu yksilöllisesti sisälläpitäen hierontaa, sekä aktiivista omatoimista harjoittelua.

Koulutus:

Liike- ja liikkuvuusvalmentaja ❘ MobilityWOD academy sertifioitu 2017

Koulutettu hieroja ❘ Oulun hieroja-akatemia, Valvira terveydenhuollon ammattinimike 2013

Kokemus:

Toiminnallinen liikkuvuusharjoittelu -ohjaus ❘ Liikuntakeskus Core, Crossfit Oulu 2018

Varaa aika Juholle ➝

 

Onko sinulla jotain kysyttävää? Haluatko tarjouksen palveluistani yritykselle, ryhmälle tai seuralle? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella!

Nimi *
Nimi
 
katja.jpg

Katja Multamaa

Oma intohimo liikuntaa kohtaan ja halu auttaa ja jakaa samaa innostusta muillekin vei aikoinaan opiskelemaan Personal Traineriksi. Vahvinta osaamisaluettani ovat voimaharjoittelu sekä toiminnallinen harjoittelu.

Olen innostunut ja kiinnostunut myös kehittämään omaa osaamistani ja kouluttautumaan jatkuvasti. Tällä hetkellä opiskelen koulutetuksi hierojaksi. Valmentajana olen positiivinen ja kannustava, mutta myös periksiantamaton enkä anna sinun luovuttaa kesken. Sarjat vedetään loppuun asti tiukasti ja tuloksia syntyy varmasti!

Koulutus:

Personal trainer

Koulutettu hieroja ❘ Oulun hieroja-akatemia, Valvira terveydenhuollon ammattinimike

Varaa aika Katjalle ➝

1511.jpg