Viime aikoina on puhuttu entistä enemmän kehon ja mielen yhteydestä, siitä kuinka stressi vaikuttaa kehoon ja mieleen. Jos ihmisellä ei ole keinoja hoitaa stressiä, kasvaa fyysinen ja henkinen kuorma niin suureksi, että se voi horjuttaa hermoston tasapainoa, joka johtaa ylirasitustilaan. Tässä vaiheessa henkilö voi alkaa kokemaan selkeitä fyysisiä ja psyykkisiä oireita.

Työhyvinvointiin ja -jaksamiseen panostaminen on yritykselle selkeä sijoituksen kohde. Motivoitunut ja hyvinvoiva työntekijä on yritykselle aina tuottava ja se näkyy myös yrityksen tunnusluvuissa.

Tähän on listattu kolme tärkeää asiaa miten ammattitaitoinen hieronta ja lihashuolto voi edistää ihmisen hyvinvointia.

1. Stressin vähentyminen
Lihasjännitysten poistamisella on monta vaikutusta kehoon ja mieleen. Stressihormonin tuotanto vähenee ja hyvän olon hormonin tuotanto lisääntyy, mikä lievittää väsymystä, lisää energiaa ja tuottavuutta. Myös verenkierto ja aineenvaihdunta kiihtyvät, mikä auttaa palautumaan ja parantamaan muunmuassa unenlaatua.

2. Helpottaa työstä aiheutuneita lihasjännityksiä
Hoitamattomat lihasjännitykset voivat aiheuttaa liikeratojen heikentymistä, jotka heikentävät nivelten toimintaa ja altistavat tuki- ja liikuntaelinsairauksien syntymiseen.

3. Motivoituminen ja voimaantuminen
Pitkäaikaiset kivut voivat laskea motivaatiota ja aiheuttaa lamaantumisen tunnetta, kun jokin ongelma tuntuu ylitsepääsemättömältä. Ammattitaitoisella ja kokonaisvaltaisella hieronnalla ja kehonhuollolla voidaan hoitaa kiputila pois, sekä selvittää ja poistaa pohjimmainen syy. Tärkeä osa tätä prosessia on selkeä asiakkaan ohjaus uusiin toimintamalleihin, joka mahdollistaa mm. tehokkaammaan työskentelyn paremmissa työasennoissa ja omatoiminen vastuu omasta hyvinvoinnista.

Pyydä tarjous yirtyksellesi hieronnasta ja kokonaisvaltaisesta kehonhuollosta!