MobilityWOD Liike- ja liikkuvuusvalmennus -kehonhuoltoa suorituskyvyn optimointiin ja loukkaantumisien ennaltaehkäisyyn
 

Liike- ja liikkuvuusvalmennus pohjautuu MobilityWODin kehittämään liikemallianalyysiin. Heidän on ajatus tehdä täysi opas ihmisen kivun poistamiseen, loukkaantumisien ennaltaehkäisemiseen ja atleettisen suorituskyvyn maksimointiin. 

Useat vuodet valmentaessa ja fysioterapeutin työtä tekemällä MobilityWODin kehittäjä Kelly Starrett huomasi selkeitä toimintamalleja, jotka johtivat vammoihin ja loukkaantumisiin. Hän huomasi että 98% ortopedisistä vammoista on ennaltaehkäistävissä.

Urheilijoilla puuttui ymmärrys perustason mekaniikoista ja työkalut parantamaan näitä mekaniikoita. Yhtä lailla tärkeää on, että erot loukkaantumisten ennaltaehkäisemiseksi ja suorituskyvyn parantamiseksi olivat käytännössä olemattomat.

Yksinkertaisuudessaan MobilityWOD on siis yhdistelmä oikeanlaisten liikemekaniikoiden ohjausta ja väärien toimintamallien poistamista, työkalujen antamista ihmiselle omaan lihashuoltoon ja liikeratojen avaamiseen.

Kysy tarjous ohjauksesta ryhmille, kuten yritykselle tai seuralle.

044 971 7606
urheiluhierojaoulu@gmail.com

24-sivuinen opas sisältää kattavat rullailuohjeet alkuunpääsemiseksi.

 

Foam roller - opas

Alkuunpääsemiseksi voit ladata 24-sivuisen  Foam roller -oppaan ilmaiseksi TÄSTÄ linkistä.  (paina hiiren oikealla napilla ... tallenna kohde nimellä, jos haluat ladata oppaan koneellesi )