Milloin tulla hoitoon?

Hoitoon kannattaa hakeutua jos kärsit jostain urheilun tai liikkumattomuuden aiheuttamasta vammasta tai muusta rasitustilasta. Esimerkkejä tällaisesta voivat olla erilaiset selän, olkapään, lonkan alueen tai polven kiputilat. Hoitotilanne sisältää tutkimisen, hierontaa ja manuaalista terapiaa, sekä tarvittaessa virheellisten liikemekaniikoiden korjauksen ja kotiohjeet.

Voit tulla myös hoitoon, vaikka sinulla ei olisi mitään kiputiloja kehossa. Tämä tehostaa aineenvaihduntaa, hormonitoimintaa, sekä palauttaa ja rentouttaa hermostoa normaalitilaan.

Mobilitywod - liike- ja liikkuvuusvalmennus

MobilityWOD on yhdistelmä oikeanlaisten liikemekaniikoiden ohjausta ja väärien toimintamallien poistamista, työkalujen antamista ihmiselle omaan lihashuoltoon ja liikeratojen avaamiseen. Jos etsit pysyviä tuloksia, tämä on loistava vaihtoehto. Henkilökohtaisen valmennuksen avulla voidaan pureutua ongelman juureen, joka katkaisee noidankehän. Oikeiden liikemekaniikoiden myötä moni ongelma poistuu, sekä suorituskyky tehostuu.

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta on perinteinen hoitotapa kehon, hermoston ja lihasten rentouttamiseen.. Hieronnan on tutkittu laskevan kortisolitasoja ja nostavan serotoniini-  ja dopamiinitasoja, joka laskee stressitilaa ja tasapainottaa olotilaa.  Avaa kipeytyneitä lihaksia ja rentouttaa mieltä. Otteet vaihtelevat kevyestä voimakkaampiin.

Urheiluhieronta

Urheiluhieronta on kivunhoitoa käyttäen manuaalisen terapian eri muotoja. Se edistää pehmytkudosten palautumista, sekä hermoston rentoutumista. Tämä on tärkeää paljon liikkuvalle sillä ylikierroksilla käyvä hermosto vaikuttaa mm. unenlaatuun, hormonitoimintaan ja sitä kautta palautumiseen. Lisäksi tutkitaan kivun synnyn alkuperä, mahdolliset virheasennot ja motoriset liikevirheet. Lopuksi saat omahoito-ohjeet.

 

FYSIOTERAPIA

Yhteistyössä samoissa tiloissa Haukiputaan fysikaalinen hoitolaitos, soita lisää!

ft. Mauri Kuivala 0400 585 288

 

Jos haluat tutustua lisää hieronnan positiivisiin vaikutuksiin, tässä on listattu kahdeksan syytä varata hieronta-aika.